Rosa design till Wilma


(Klicka på bilden för att komma till bloggen)

Wilma fick en rosa design med lite olika bilder i headern. Bilderna är gjorda i illustrator. Själva designen gjorde jag sedan i photoshop.
Den blev som sagt väldigt rosa.

En lila design


(Klicka på bilden för att komma till hennes blogg)

Till Ida fick det bli en lila design med en kategorimeny i headern.

Bloggdesign med drake


(Klicka på bilden för att komma till bloggen)

Bloggdesign till min kusin faktiskt. Han hade använt sig länge av en av de teman blogg.se har.
Önskemålen var mörka färger och gärna en drake (han gillar fantasy) och den behövde inte vara så avancerad eller märkvärdig. Jag fick genast upp en vision i huvudet av en drage som satt på bloggen med svansen vid sidan om. Så jag kikade på lite bilder av drakar och gjorde sen en egen i illustrator och redigerade den i photoshop. Visste inte vilken färg jag skulle göra den men Johan sa att han gillade grönt så jag gjorde den grön.

En färgglad hästdesign


(Klicka på bilden för att komma till bloggen)

Anna ville ha en färgglad design med en meny som är sammankopplade med rep. Hon skickade med några bilder och ville gärna att texten "Anna Westermark - En satsande ryttarinna" skulle finnas med, men gav mig rätt fria händer med resten.

En design till Alice


(Klicka på bilden för att komma till bloggen)

En bloggdesign Alice beställde av mig. Hon ville att den skulle påminna om en design jag har på min egna blogg, fast istället för rosa skulle det vara grönt. Jag tog alltså inspiration från en av mina tidigare designer när jag gjorde den.
Efter lite ändringar på Alice begäran blev klar och skickades till henne den 9 november. Hon verkade vara väldigt nöjd! Klicka på designen för att komma till hennes blogg.

Min bloggdesign - Rosa och gråEn design i rosa och grå med två menyer. Rutorna i menyn är sammankopplade med målade rep.
Detta är en av mina favoriter hittills!

Min rosa bloggdesign med zebraDenna design la jag in på min blogg 19 augusti 2009. Den går i rosa och har en hel meny. Headern är målad av mig i. Hade tänkt lägga in mer, bland annat fler djur, men blev aldrig av.

RSS 2.0